Offerte aanvraag

offerte aanvraag

 

Het offertemandje is op dit moment leeg.
U kunt toevoegen door hiernaast te klikken op 1 v/d produktgroepen naar producten uitgaat. Vul daarna bij de afgeleide producten van uw keuze de keuze in en klik daarna op de offerte" wordt later automatisch uw offerte gemaakt. Vul als u uw naam, e-mailadres en toekomstige aankondigingen in en klik op verzenden. Uw aanvraag wordt nu geplaatst en binnen 24 uur (werkdagen) krijgt u een vrijblijvende offerte van ons in uw e-mail.

Verlanglijstje vrijblijvende offerte aanvraag:

Productnaam Aantal

Rain Bird mangneetklep

Rain Bird mangneetklep
Rain Bird mangneetklep

Productomschrijving

Magneetventiel van Rain Bird voor beregening met glasversterkte polypropyleen behuizing, 1 inch leidingaansluitingen (BSP F/F) en een spoel voor 24V wisselspanning (50Hz/60Hz). Rain Bird heeft een naam hoog te houden op het gebied van beregening. De ventielen zijn slim ontworpen, betrouwbaar en hebben een lange levensduur. De circuit functie van het magneetventiel is normaal gesloten (open bij elektrische spanning). Dit ventiel is met name geschikt voor irrigatie- en beregeningssystemen, maar kan ook in andere toepassingen gebruikt worden. Geschikt voor systemen met een werkdruk van 1 bar tot 10 bar en een maximale temperatuur van 43° C. Voor goede werking heeft dit indirect gestuurde ventiel een positieve verschildruk van tenminste 1 bar nodig. Voor een systeem met lage druk, zoals toevoer uit een hooggeplaatste tank, is daarom een direct gestuurde klep of een elektrische kogelklep aanbevolen. Let op dat de Rain Bird magneetventielen alleen in 24V AC (wisselspanning) leverbaar zijn. De meeste beregeningsapparatuur werkt met 24V AC, dit ventiel is te gebruiken in combinatie met de meeste standaard beregenings timers.

De spoel wordt meegeleverd met het ventiel. De spoel is eenvoudig te monteren op het ventiel.

Magneetventielen zijn elektrisch gestuurde kleppen die openen of sluiten met behulp van een elektrische stroom door een solenoïde (elektromagneet). Ze verbruiken energie zolang ze elektrisch bekrachtigd zijn. Magneetventielen schakelen snel open en dicht. Ze zijn gevoelig voor vuil en kunnen daarom alleen gebruikt worden met schone vloeistoffen of gassen.

 

Technische Gegevens

Werkgebied

  • Werkdruk: 1 tot 10 bar (15 tot 150 PSI). Let op: voordruk nodig voor goede werking!
  • Debiet: 0,05 tot 6,82 m3/h (0,01 tot 1,89 l/s)
  • Temperatuur: Water max. 43° C(110 F); Buiten max. 52° C (125 F). Let op: bij vorst dient het ventiel ontlucht te worden!

Elektrische Specificaties

  • Voltage: 24 VAC 50/60 Hz. Let op: alleen 24 VAC leverbaar!
  • Inschakelstroom: 0.290A bij 60 Hz
  • Nominale stroom: 0.091A bij 60 Hz
  • Spoelweerstand: 70-85 Ohm (bij 4.5° C - 43° C)

Afmetingen

  • Hoogte: 11,7 cm (4.62")
  • Lengte: 11,2 cm (4.4")
  • Breedte: 7,9 cm (3.1")
Artikelnummer Productnaam Prijs (incl. BTW) Aantal
7136 24 VAC type 100-HV 2 x 1'' binnendraad 6,8m3 /uur op aanvraag
7137 24 VAC type 100-HVF 2 x 1'' binnendraad 9m3/uur op aanvraag