Offerte aanvraag

offerte aanvraag

 

Het offertemandje is op dit moment leeg.
U kunt toevoegen door hiernaast te klikken op 1 v/d produktgroepen naar producten uitgaat. Vul daarna bij de afgeleide producten van uw keuze de keuze in en klik daarna op de offerte" wordt later automatisch uw offerte gemaakt. Vul als u uw naam, e-mailadres en toekomstige aankondigingen in en klik op verzenden. Uw aanvraag wordt nu geplaatst en binnen 24 uur (werkdagen) krijgt u een vrijblijvende offerte van ons in uw e-mail.

Verlanglijstje vrijblijvende offerte aanvraag:

Productnaam Aantal

Rain Bird regenautomaat

Rain Bird regenautomaat
Rain Bird regenautomaat

Productomschrijving

RainBird ESP-RZXe4i WIFI specificaties

 • 4/6/8 stations
 • 6 starttijden per dag, per station.
 • Beregeningstijd 1 min. tot 199 min. per station, per minuut instelbaar.
 • 4 keuzemogelijkheden voor dagelijkse beregeningsprogramma's
 • WIFI geschikt (WIFI module is los te bestellen)
 • Kopierfunctie voor snel instellen van en naar overige stations
 • Manueel beregenen per station of alle stations
 • Geheugen voor eerste installatie instellingen
 • Seizoen aanpassing voor alle stations van -90% tot +100%
 • Inclusief twee AAA batterijen
 • Sensor, (hoofd)klep of pompstartrelais aansluiting
De RainBird ESP-RZXe4/6/8i is een zeer gebruiksvriendelijke beregeningscomputer voor tuin- en landschapsberegening. Deze indoor versie is speciaal voor binnengebruik en beschikt over 6 stations. Hiermee kunt u uw tuin opdelen in 4/6/8 aparte zones, die ieder een aparte aansturing krijgen. Dit maakt het mogelijk om een zone effectiever te beregenen, waarbij tevens een kleinere pomp benodigd is. 

Het systeem is volledig draadloos aan te sturen met uw smartphone of tablet. Met de los te bestellen wifi-module heeft u overal ter wereld de controle over uw systeem. Deze is eenvoudig plug & play te installeren. Tevens heeft u de mogelijkheid om een koppeling met een weerstation bij u in de buurt te maken. Hiermee wordt uw tuin volledig beregent volgens de weersverwachtingen. Dit levert u een waterbesparing tot wel 30% op!

Maximaal kunnen er 4 beregeningsprogramma's ingesteld worden, met 6 starttijden per dag, per onafhankelijke station. De bergeningstijd is instelbaar van 1 tot 199 minuten. Ook kan het systeem rekening houden met het seizoen, welke instelbaar is van -90% tot +100%. Als u uw beregeningssysteem heeft voorzien van sensoren dan kunt u deze ook aansluiten op de RainBird ESP-RZXe4/6/8i. 

Door de Rainbird ESP-RZXe4/6/8i te koppelen aan de magneetkleppen welke zijn aangesloten op een (verdeelstuk) creëer je eenvoudig verschillende secties voor beregening. De magneetkleppen kunnen vervolgens via de beregeningsautomaat aangestuurd worden. De sproeiers zorgen voor de gewenste beregening.  
Artikelnummer Productnaam Prijs (incl. BTW) Aantal
7135 24 AC Type RZXe4I indoor 4 groepen op aanvraag
7134 24 AC Type RZXe6I indoor 6 groepen op aanvraag
7133 24 AC Type RZXe8I indoor 8 groepen op aanvraag
7132 Wifi-module op aanvraag