Offerte aanvraag

offerte aanvraag

 

Het offertemandje is op dit moment leeg.
U kunt toevoegen door hiernaast te klikken op 1 v/d produktgroepen naar producten uitgaat. Vul daarna bij de afgeleide producten van uw keuze de keuze in en klik daarna op de offerte" wordt later automatisch uw offerte gemaakt. Vul als u uw naam, e-mailadres en toekomstige aankondigingen in en klik op verzenden. Uw aanvraag wordt nu geplaatst en binnen 24 uur (werkdagen) krijgt u een vrijblijvende offerte van ons in uw e-mail.

Verlanglijstje vrijblijvende offerte aanvraag:

Productnaam Aantal

Dura CV pomp

Dura CV pomp
Dura CV pomp

Productomschrijving

Basic pomp

Elektronisch geregelde hoogrendementpompen voor verwarming, airconditioning, koeling en sanitair water. De NMT-circulatiepompen (nieuwe motortechnologie) worden gebruikt voor de overdracht van vloeibaar medium binnen systemen voor warmwaterverwarming, airconditioning en ventilatie. Ze zijn ontworpen als enkele of dubbele pompaggregaten met variabele snelheid waarbij de snelheid wordt geregeld door een elektronisch apparaat. De pomp meet continu druk en debiet en past de snelheid aan volgens de ingestelde pompmodus.

Elektronisch geregelde natlopende circulatiepomp: voor alle verwarmingssystemen, airconditioning, gesloten koelcircuits en industriële systemen, gebruikt in overeenstemming met VDI 2035.

Productdetails:

  • ECM permanente magneettechnologie met energie-efficiëntie
  • proportionele drukregeling
  • constante snelheid
  • ingebouwde elektrische bescherming
  • eenvoudige installatie en stille werking
  • automatische ontluchting
  • kwaliteit en compacte constructie voor duurzaamheid

Toegestane media Water, gemengd met glycol, parameters moeten worden gecontroleerd in het mengsel van water met meer dan 20% glycol. Zuivere, niet-explosieve vloeibare media zonder minerale oliën en vaste deeltjes. Gemiddelde temperatuur van - 10 ° C tot + 110 ° C, omgevingstemperatuur met max. omgevingstemperatuur 40 ° C

Artikelnummer Productnaam Prijs (incl. BTW) Aantal
7323 IMP NMT plus 15/60 L=130 2 x 1'' bu draad op aanvraag
7324 IMP NMT plus 26/60 L= 130 2 x 11/2'' bu draad op aanvraag
7325 IMP NMT plus 25/60 L=180 2 x 11/2'' bu draad op aanvraag