Offerte aanvraag

offerte aanvraag

 

Het offertemandje is op dit moment leeg.
U kunt toevoegen door hiernaast te klikken op 1 v/d produktgroepen naar producten uitgaat. Vul daarna bij de afgeleide producten van uw keuze de keuze in en klik daarna op de offerte" wordt later automatisch uw offerte gemaakt. Vul als u uw naam, e-mailadres en toekomstige aankondigingen in en klik op verzenden. Uw aanvraag wordt nu geplaatst en binnen 24 uur (werkdagen) krijgt u een vrijblijvende offerte van ons in uw e-mail.

Verlanglijstje vrijblijvende offerte aanvraag:

Productnaam Aantal

Vuilafscheider

Vuilafscheider
Vuilafscheider

Productomschrijving

SpiroTrap MB3: Unieke vuilafscheider
met de combinatie van kracht en flexibiliteit

De SpiroTrap MB3 is een uiterst effectieve vuilafscheider die op zeer krachtige wijze zowel magnetische als niet-magnetische vuildeeltjes uit cv-installaties verwijdert. De SpiroTrap MB3 is een doorontwikkeling van de succesvolle SpiroTrap MB2 en onderscheidt zich vooral door de innovatieve, afneembare magneet aan de buitenzijde van de vuilafscheider. De magneet bevat een unieke, veldversterkende technologie.

 

Voordelen SpiroTrap MB3

  • Zeer efficiënte afscheiding van zowel magnetische als niet magnetische vuildeeltjes (vanaf 5μm!) 
  • Beschermt de pomp en andere kostbare installatiecomponenten 
  • Snel en eenvoudig spuien van het vuil 
  • Zeer eenvoudig en snel te installeren 
  • Robuust en lekvrij, met grote vuilopvangcapaciteit 
  • Geschikt voor horizontale, verticale en zelfs diagonale leidingen 
  • 20 jaar garantie.

 

A label pomp en Magnetiet

Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen, energiebesparing is een hot item deze dagen. Vandaar ook dat er geen plaats meer is voor standaard cv circulatie en vloerverwarming pompen. Een beetje CV ketel of vloerverwarming verdeler is tegenwoordig voorzien van een Energiezuinige A label pomp en dit is vanaf 1aug 2015 zelfs wettelijk verplicht. Mooi 75% besparen op stroom! maar de werkelijkheid is een stuk minder mooi.

De Energiezuinige A label pomp wordt bedreigd

Bedreigd zult u denken maar hoe dan? De hoogefficiënte A label pomp met ECM-technologie en permanentmagneetmotor realiseert een forse verlaging (tot 75%!) van het stroomverbruik, maar de naam zegt het al magneetmotor. CV water is echter vaak verre van schoon en magnetische ijzerdeeltjes zijn een bekend verschijnsel. De rotor in de nieuwe generatie pompen met ECM-technologie is permanent magnetisch. Het gevolg: permanente afzetting en aangroei van magnetiet op de rotor met als gevolg een toenemend stroomverbruik en kans op onherstelbare schade.

Grote kans dat uw nieuwe energiezuinige CV ketel of vloerverwarmingsverdeler al na een maand 30% meer stroom verbruikt al de bedoeling is en na een jaar 70% meer stroom verbruikt. Daarnaast bestaat het risico dat de A label pomp binnen twee jaar kapot gaat als gevolg van ernstige vervuiling.

Bij een energiezuinige A label pomp is een CV magneet filter geen optie maar een musthave.

Gerenommeerde CV ketel fabrikanten zoals Nefit, Bosch, Remeha en Intergas onderstrepen het belang van een dergelijk filter, en raden ook het spoelen van het verwarmingssysteem aan. Sterker nog wilt u aanspraak maken op de ketel fabrieksgarantie dan moet u spoelen.

 

 

Artikelnummer Productnaam Prijs (incl. BTW) Aantal
5134 Spirotrap MB3 met magneet 2 x 22 mm knel op aanvraag